U wil u woning renoveren of u bent bezig aan de laatste afwerking in uw nieuwbouw?

 

Koen Van Belleghem is de stukadoor die u zoekt. Met zijn 27 jaar lange ervaring als vakman is koen een gedreven specialist, zo kennen de meeste architecten hem uit de streek en word hij dan ook zeer warm aanbevolen als stukadoor.

Zijn machines helpen hem om de gips nauwkeurig te mengen en snel aan te brengen. Dat zorgt voor tijdwinst. En die gebruikt Koen Van Belleghem om extra aandacht te schenken aan de manuele afwerking van uw muren. U hebt een grote villa? Of een klein appartemant? Bij koen van belleghem kan u voor elk soort bouw bij hem terecht en word dit altijd met de grootste zorg afgewerkt.

Gyproc of Stucanet, wat is het verschil?

Van Belleghem Koen

Gyproc is de klassieke gipsplaat. Stucanet is een duurdere oplossing, maar geeft wel minder kans op barsten. Koen Van Belleghem gebruikt Stucanet alleen waar nodig. Want hij zadelt u niet op met onnodige kosten.

Van Belleghem Koen

Gratis prijsofferte daar kan u bovendien geheel gratis bij koen beroep op doen met zijn jarenlange ervaring weet hij wat u woning nodig heeft. Wij doen alle binnen bepleistering klein of groot, nieuwbouw, verbouwingen ,….

Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren. Kwaliteitsvol plafonneren, bepleisteren Zoekt u een bedrijf in pleister- en plafonneerwerken dat geen compromissen maakt in snelheid én verzorgd vakmanschap? Dan bent u bij koen het juiste adres. Wij helpen u graag verder.