Bouwdrogers te huur in Torhout aan betaalbare prijzen!

Meer dan 30 jaar ervaring in kleine en grote pleisterwerken aan nieuwbouw of renovatieprojecten maakt van Koen Van Belleghem uw betrouwbare partner. Als stukadoor gebruikt hij al jaren bouwdrogers. Zo ontstond de verhuring. Aannemers of particulieren uit Torhout en omgeving kunnen er bouwdrogers huren aan scherpe prijzen. Van Belleghem Koen verhuurt verschillende types bouwdrogers aangepast aan het volume van uw pand.

Een bouwontvochtiger is een betrouwbare oplossing.

Vroeger werden er warmtekanonnen ingezet om muren snel te laten drogen, maar dat houdt risico in op barsten en scheuren. Door gebruik te maken van een condensatie bouwdroger ontvochtigt de lucht in de ruimte, zodat de muren overtollig vocht op een natuurlijke manier kunnen afgeven aan een droog en warm binnenklimaat. Ook als er enorm veel vocht aanwezig is door waterschade na brand of lekkage is het huren van een bouwdroger de snelle, veiligste keuze om de woning leefbaar en gezond te krijgen. Schimmelvorming en aantasting door rotting krijgen geen kans meer. Ook om aanwezige schimmel en vochtige muren te bestrijden zal het gebruik van een bouwdroger u de mogelijkheid bieden de te herstellen oppervlaktes eerst goed te drogen, voordat u een behandeling aanbrengt.

Bel of mail indien u een bouwdroger wenst te huren.

Van Belleghem Koen is zeker de goedkoopste uit de omgeving Torhout!

Bouwdroger huren in Torhout om kosten te besparen.

Bij een nieuw-of aanbouw is een snelle droging van pleisterwerk, sierpleisters en chape of cementvloeren gewenst. De woning moet namelijk goed droog zijn om de verdere inrichting van uw interieur aan te kunnen vatten. Parket, houten vloeren of ander schrijnwerk zal kromtrekken als er te veel vocht aanwezig is. Wilt u pleisterwerken snel drogen, bestaat het risico dat de oppervlaktes niet gelijkmatig drogen en daardoor scheuren of barsten. Wanneer u een bouwdroger huurt, kiest u voor een veilige droogmethode met flink ingekorte wachttijd (tot 70%) voor de afwerking van vloeren en muren.

71ec36 7206e68612e3487f93f0c7af36f87724mv2